Μαύρα στίγματα; Βάλτε τέλος!

7 λάθη που κάνεις με την επιδερμίδα σου και σε μεγαλώνουν!
7 λάθη που κάνεις με την επιδερμίδα σου και σε μεγαλώνουν!
December 2, 2017
Χριστούγεννα στο SilkenCare!
Χριστούγεννα στο SilkenCare!
December 20, 2017
Show all

Μαύρα στίγματα; Βάλτε τέλος!

Μαύρα στίγματα; Βάλτε τέλος!

Τα μαύρα στίγματα βρίσκονται στην επιφάνεια του προσώπου και εμφανίζονται ανεξάρτητα από την ηλικία. Είναι πολύ ενοχλητικά παρόλο που δεν φαίνονται ιδιαίτερα. Πρόκειται για ρύπους, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και υπολείμματα προιόντων μακιγιάζ που παγιδεύονται στους πόρους. Είναι πιο έντονα στα λιπαρά δέρματα αφού η λιπαρότητα που αναπτύσσεται εγκλωβίζει στην επιφάνεια του δέρματος σωματίδια και ακαθαρσίες τα οποία εισχωρούν στους πόρους του δέρματος. Στην συνέχεια σκληραίνουν και μαυρίζουν μην επιτρέποντας στο δέρμα ν’ αναπνέει. Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να απαλλαγείτε από την παρουσία τους.

 

Μαύρα Στίγματα; Βάλτε τέλος!

 

Η απολέπιση είναι και σ’ αυτή την περίπτωση ο αρχηγός που σε συνδυασμό με ένα βαθύ και σωστό καθαρισμό βοηθούν στο άνοιγμα των πόρων του δέρματος, διευκολύνοντας την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων. Ένας φυσικός τρόπος αντιμετώπισης των στιγμάτων αυτών είναι η χρήση μελιού αλλά τα αποτελέσματα φαίνονται πιο σταδιακά. Αφού ζεστάνετε λίγο μέλι, απλώστε το στις περιοχές που θέλετε και αφήστε το για λίγα λεπτά και ξεπλύνετε με λίγο νερό.

 

Μην ξεχνάτε να κάνετε καλό ντεμακιγιάζ εφαρμόζοντας στην συνέχεια τα σωστά προϊόντα περιποίησης του προσώπου. Μην πέφτετε για ύπνο χωρίς να αφαιρέσετε νωρίτερα το μακιγιάζ γιατί το πρόσωπο δεν αναπνέει και τα μαύρα στίγματα συσσωρεύονται. Αγοράστε καλλυντικά με την ένδειξη “μη φαγεσωρογόνα” γιατί δεν κλείνουν τους πόρους και δεν δημιουργούν σπυράκια. Επίσης, καλό θα ήταν το make up και ενυδατική κρέμα που θα εφαρμόσετε μετά τον καθαρισμό του προσώπου να μην περιέχουν λιπαρά στοιχεία. Καλό θα ήταν το καθαριστικό που θα χρησιμοποιήσετε να είναι σε μορφή αφρού ή τζελ.

 

Θυμηθείτε ότι και σ’ αυτή την περίπτωση η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και κλείστε το ραντεβού σας για βαθύ καθαρισμό με τους ειδικούς του SilkenCare!