Χριστούγεννα στο SilkenCare!

Μαύρα στίγματα; Βάλτε τέλος!
Μαύρα στίγματα; Βάλτε τέλος!
December 6, 2017
Οι 7 κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς για τα Χριστούγεννα!
Οι 7 κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς για τα Χριστούγεννα!
December 22, 2017
Show all

Χριστούγεννα στο SilkenCare!

Χριστούγεννα στο SilkenCare!

Επιτέλους φτάσαμε στις 4 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και η ομάδα του SilkenCare βρίσκεται σε φουλ Χριστουγεννιάτικη διάθεση!

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας περιμένουμε αυτήν και την επόμενη εβδομάδα για να ανακαλύψετε τις καταπληκτικές μας Χριστουγεννιάτικες θεραπείες προσώπου ώστε να λάμπετε αυτές τις γιορτές!

Χριστούγεννα στο SilkenCare!

Ανακαλύψτε τις υπέροχες Χριστουγεννιάτικες θεραπείες μας….

1. Θεραπεία με 24k Χρυσό και υαλουρονικό για λάμψη, σύσφιξη και ανάπλαση!

Ο συνδυασμός των δραστικών συστατικών αυτής της θεραπείας βοηθά στην ενυδάτωση, στη σύσφιξη και την ανάπλαση της επιδερμίδας, ενώ αυξάνει την ελαστικότητά της δίνοντας της φωτεινότητα και λάμψη! Οι λεπτές γραμμές και οι πόροι μειώνονται και η επιδερμίδα προστατεύεται. Ο χρυσός έχει αντιοξειδωτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες, αντιφλεγμονώδη δράση και αναζωογονει όλο το πρόσωπο!

Κόστος θεραπείας: 25 ευρώ

2. Θεραπεία Δερμοαπόξεσης με Λεύκανση!

Η Δερμοαπόξεση καθαρίζει απαλά το δέρμα, διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα και μειώνοντας τους ανοιχτούς πόρους. Σε συνδυασμό με τη θεραπεία λεύκανσης αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι δυσχρωμίες του προσώπου και η επιδερμίδα αναζωογονείται και φωτίζεται.

Κόστος θεραπείας: 40 ευρώ

3. Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης με υπερήχους!

Η Βαθιά Ενυδάτωση θρέφει και τονώνει την επιδερμίδα, ενώ έχει και αντιγηραντικές ιδιότητες. Η εφαρμοφή των υπερήχων στην επιφάνεια της επιδερμίδας ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων, διευκολύνει τη διείσδυση των δραστικών ουσιών και βελτιώνει την μικρο-κυκλοφορία. Ηη επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά και λάμπει!

Κόστος θεραπείας: 30 ευρώ

Κλείστε το ραντεβού σας με ένα τηλεφώνημα στο 211 0139 339!