Πρωτοποριακή θεραπεία με ένζυμα: Αδυνατίζει, συσφίγγει και βάζει τέλος στην κυτταρίτιδα!

Χημικό Peeling: Είναι για μένα;
Χημικό Peeling: Είναι για μένα;
January 26, 2018
Νύχια για το καλοκαίρι: 11 χρώματα για την παραλία!
Νύχια για το καλοκαίρι: 11 χρώματα για την παραλία!
May 5, 2018
Show all

Πρωτοποριακή θεραπεία με ένζυμα: Αδυνατίζει, συσφίγγει και βάζει τέλος στην κυτταρίτιδα!

Πρωτοποριακή θεραπεία με ένζυμα: Αδυνατίζει, συσφίγγει και βάζει τέλος στην κυτταρίτιδα!

Τα ένζυμα είναι ειδικές πρωτεΐνες που δρουν ως καταλύτες στις χημικές αντιδράσεις του μεταβολισμού μας. Οπότε, όταν τα ένζυμα χρησιμοποιούνται σε μια θεραπεία σώματος, τότε επιταχύνουν την αντίδραση εκατομμύρια φορές δεδομένου ότι ένα ένζυμο μπορεί να καταλύσει μία συγκεκριμένη μόνο αντίδραση στοχεύοντας σε αυτή.

Επιπλέον, τα ένζυμα όταν συνδυάζονται με την τεχνολογία της λυοφίλησης, η οποία είναι μια διαδικασία αφυδάτωσης μέσω βαθειάς ψύξης που χρησιμοποιείται για να διατηρήσει ένα φθαρτό υλικό μέχρι τη στιγμή χρήσης του, αποφέρουν ακόμη δραστικότερα αποτελέσματα.

Πρωτοποριακή θεραπεία με ένζυμα: Αδυνατίζει, συσφίγγει και βάζει τέλος στην κυτταρίτιδα!

Με βάση, λοιπόν, τη δράση των ενζύμων και την τεχνολογία της λυοφίλησης, το Ινστιτούτο Ομορφιάς και Αισθητικής SilkenCare σας παρουσιάζει μια σειρά από τέσσερις θεραπείες που στοχεύουν σε διαφορετικές ανάγκες του σώματος.

1. Θεραπεία με το PBSerum SLIM

Το PBSerum SLIM με την αποκλειστική του σύνθεση με βάση τη λιπάση, ένα ένζυμο με ισχυρή λιπολυτική δραστικότητα, μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά μία από τις πιο σημαντικές αιτίες της κυτταρίτιδας. Το ένζυμο διεισδύει μέχρι τις μάζες των λιποκυττάρων έχοντας μια εξαιρετικά αποτελεσματική και λιπολυτική δράση, διαλύοντας επιλεκτικά τα συσσωρευμένα λιπίδια στα λιποκύτταρα και κινητοποιώντας το τοπικό πάχος.

Η θεραπεία PBSerum SLIM είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να μειώσουν το τοπικό πάχος και τη λιπώδη κυτταρίτιδα. Μάθετε περισσότερα από τους ειδικούς του SilkenCare στο 211 0139 339.

2. Θεραπεία με το PBSerum SMOOTH

Το PBSerum SMOOTH βασίζεται σε ένα αποτελεσματικό μείγμα κολλαγενάσης που έχει υψηλή ινολυτική ικανότητα. Το ένζυμο δρα επιλεκτικά πάνω στις σκληρυμένες συσσωρεύσεις κολλαγόνου των οζιδίων κυτταρίτιδας, διαλύοντας τις κολλαγόνες ίνες που συσσωρεύονται γύρω από τα λιποκύτταρα και είναι υπεύθυνες για την ινώδη κυτταρίτιδα.

Η θεραπεία PBSerum SMOOTH είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να απαλλαχθούν από το δέρμα με όψη φλοιού πορτοκαλιού. Μάθετε περισσότερα από τους ειδικούς του SilkenCare στο 211 0139 339.

3. Θεραπεία PBSerum DRAIN

To PBSerum DRAIN, έχοντας ως βάση το ένζυμο υαλουρονιδάση παρέχει μια ισχυρή αποστραγγιστική δράση και βοηθά στη μείωση των κατακρατήσεων. Το ένζυμο δρα αφαιρώντας πολυσακχαρίτες από την υπερβολική συσσωρευσή τους που είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση των υγρών. Επιπλέον, βελτιώνει την απορρόφηση και τη διασπορά της λεκιθίνης για τη βελτίωση της κατανομής του σωματικού λίπους.

Η θεραπεία PBSerum DRAIN είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να αδυνατίσουν και γενικά να έχουν μια καλύτερη κατανομή στο σωματικό τους βάρος. Μάθετε περισσότερα από τους ειδικούς του SilkenCare στο 211 0139 339.

4. Θεραπεία PBSerum LIFT

Το PBSerum LIFT είναι ένα εξειδικευμένο, λυοφιλημένο cocktail που προσφέρει σύσφιξη σε δέρματα που έχουν χάσει την ελαστικότητά τους. Εισχωρεί μέσω του ενζύμου της κολλαγενάσης, στοχεύοντας στην απορρόφηση της φθοράς των κολλαγόνων ινών, στη βελτίωση της μυικής συστολής και την παραγωγή νέου κολλαγόνου προσφέροντας ένα εντυπωσιακό συσφικτικό αποτέλεσμα.

Η θεραπεία PBSerum LIFT είναι ιδανική για όσους επιθυμούν τη σύσφιξη. Μάθετε περισσότερα από τους ειδικούς του SilkenCare στο 211 0139 339.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *