Τι χρειάζεται το πρόσωπο σου μέχρι τις γιορτές!

HomeSpa σε 5 βήματα!
HomeSpa σε 5 βήματα!
November 25, 2017
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Brazilian Αποτρίχωση!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Brazilian Αποτρίχωση!
November 30, 2017
Show all

Τι χρειάζεται το πρόσωπο σου μέχρι τις γιορτές!

Τι χρειάζεται το πρόσωπο σου μέχρι τις γιορτές!

Πολλές φορές, οι γιορτές μας βρίσκουν .. σε μια αγωνία για την εμφάνιση μας. Φέτος, είναι καιρός, να οργανωθούμε εγκαίρως!

Τι χρειάζεται το πρόσωπο σου μέχρι τις γιορτές!

Μην αφήσετε την περιποίηση του προσώπου σας μέχρι την τελευταία στιγμή. Επιλέξτε σήμερα μια απλή, αποτελεσματική θεραπεία που θα σας προσφέρει την φροντίδα που έχετε ανάγκη!

Εμείς σας προτείνουμε τις παρακάτω, μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς για την περιποίηση του προσώπου σας:

1. Μεσοθεραπεία προσώπου με υαλουρονικό για Ενυδάτωση και Λάμψη

Μια από τις πρώτες στη λίστα σας πρέπει να είναι η ενυδάτωση με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας, κατά την οποία μικρά τσιμπήματα με πολυβιταμινούχα σκευάσματα  προσφέρουν άμεση ενυδάτωση, λάμψη και σφριγηλότητα, εντελώς ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια. Αν η επιδερμίδα σας είναι πολύ ξηρή και τα σημάδια της αφυδάτωσης έντονα, μαζί με τη μεσοθεραπεία μπορείτε να συνδυάσετε και την έγχυση υαλουρονικού οξέος, ενισχύοντας έτσι την υγεία της και βελτιώνοντας τις ρυτίδες γήρανσης, γεμίζοντάς τις. Εφαρμόζεται σε ειδική αραιωμένη μορφή που βοηθά στην τόνωση του δέρματος και διαρκεί 3-4 μήνες.

(Αν η μεσοθεραπεία είναι η περιποίηση που χρειάζεστε, τηλεφωνήστε μας στο 211 0139 339 για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες)

2. Θεραπεία με Υπέρηχους ή Ραδιοσυχνότητες για τη Σύσφιξη του Προσώπου

Η εφαρμογή με υπερήχους βασίζεται στον κρουστικό υπέρηχο που μεταβιβάζεται στο βάθος του δέρματος στοχευμένα, διεγείροντας έτσι την παραγωγή κολλαγόνου και προσφέροντας σύσφιξη. Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό lifting που προσφέρει άμεση σύσφιξη προσώπου με μια μόνο θεραπεία.

Η εφαρμογή τώρα με τις ραδιοσυχνότητες προκαλεί θέρμανση των ιστών κάτω από το δέρμα και δρα με ομοιόμορφο τρόπο προσφέροντας σύσφιξη και παραγωγή κολλαγόνου. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη (αυτό που νιώθει κανείς είναι ελαφριά ζέστη). Για καλύτερα αποτελέσματα, χρειάζονται 4-6 συνεδρίες.

(Αν η θεραπεία με υπερήχους ή ραδιοσυχνότητες είναι η περιποίηση που χρειάζεστε, τηλεφωνήστε μας στο 211 0139 339 για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες)

3. Διόρθωση Ρυτίδων με τη Μέθοδο Botox

Η μέθοδος Botox σβήνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το μεσόφρυο και το μέτωπο. Με λεπτή βελόνα, το δημοφιλές ενέσιμο προϊόν εγχύεται στα σημεία και ακινητοποιεί  τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Ένας μικρός ερεθισμός υποχωρεί 30 λεπτά μετά την εφαρμογή, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μέσα σε 7-15 μέρες φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα. Σε 6 μήνες περίπου μετά η βοτουλινική τοξίνη αρχίζει να «φεύγει» από τους μυς, ενώ αν δεν επαναληφθεί η διαδικασία, το δέρμα επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.

(Αν η θεραπεία με τη μέθοδο Botox είναι η περιποίηση που χρειάζεστε, τηλεφωνήστε μας στο 211 0139 339 για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες).