HomeSpa σε 5 βήματα!

Black Friday στο SilkenCare! Μάθετε πρώτοι τις SUPER προσφορές!!!
Black Friday στο SilkenCare! Μάθετε πρώτοι τις SUPER προσφορές!!!
November 20, 2017
Τι χρειάζεται το πρόσωπο σου μέχρι τις γιορτές!
Τι χρειάζεται το πρόσωπο σου μέχρι τις γιορτές!
November 29, 2017
Show all

HomeSpa σε 5 βήματα!

HomeSpa σε 5 βήματα!

Εδώ θα βρεις τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε Spa Πολυτελείας και να απολαύσεις την απίστευτη χαλάρωση που προσφέρει μια περιποίηση spa, ακόμη και όταν γίνεται στο … σπίτι!

HomeSpa σε 5 Βήματα!

1. Φτιάξε Ατμόσφαιρα!

Ο χαμηλός φωτισμός με μερικά αρωματικά κεριά και η απαλή μουσική θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να αποβάλλεις το στρες της ημέρας.

2. Η ώρα της … Μπανιέρας!

Γέμισε τη μπανιέρα με ζεστό νερό, όχι όμως πολύ καυτό γιατί θα αφυδατώσει και θα ξεράνει την επιδερμίδα. Ρίξε λίγες σταγόνες από ένα αιθέριο έλαιο με χαλαρωτικό άρωμα, όπως της λεβάντας, άλατα, ή και ροδοπέταλα. Μετά βούτα και αφέσου στο ζεστό με κλειστά μάτια για αρκετή ώρα.

3. To Peel or not to Peel …

Ύστερα, μπορείς να ξεκινήσεις την απολέπιση χρησιμοποιώντας ένα απαλό scrub σώματος ή φτιάχνοντας εσύ ένα σε ένα μπωλ βάζοντας μία κουταλιά ζάχαρη και δυόμιση κουταλιές μέλι. Άπλωσε το μείγμα σε όλο σου το σώμα με απαλές κινήσεις ώστε να απομακρύνεις όλα τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στους αγκώνες, τα γόνατα και τις φτέρνες.

4. Αφρόλουτρο, κρεμα και … κόκκινο κρασί!

Αφού ξεπλύνεις το σώμα σου χφρησιμοποίησε ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο με ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες. Για το κεφάλι σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια θρεπτική κρέμα μαλλιών που θα αφήσεις να δράσει για τουλάχιστον 15 λεπτά ενώ θα απολαμβάνεις ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

5. Μπουρνούζι: Τι χρώμα;

Όταν τελειώσεις σκούπισε με μια πετσέτα το σώμα σου κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις, τυλίξου με ένα απαλό μπουρνούζι το οποίο έχεις ήδη ζεστάνει και άπλωσε λάδι ή ένα γαλάκτωμα ενυδάτωσης.

 

Εναλλακτικά, επέλεξε μια θεραπεία αποτοξίνωσης για το σώμα και ένα σούπερ μασάζ αρωματοθεραπείας ή σοκολατοθεραπείας στο SilkenCare !