Γιατί το Diamond Peel είναι η επόμενη θεραπεία που πρέπει να κάνεις!

Ο βαθύς καθαρισμός στο πρόσωπο θα σου αλλάξει τη ζωή!
Ο βαθύς καθαρισμός στο πρόσωπο θα σου αλλάξει τη ζωή!
November 16, 2017
Show all

Γιατί το Diamond Peel είναι η επόμενη θεραπεία που πρέπει να κάνεις!

Γιατί το Diamond Peel είναι η επόμενη θεραπεία που πρέπει να κάνεις!

Μέχρι πρόσφατα, το Diamond Peel προσφερόταν από πολλούς κλινικούς δερματολόγους σε ασθενείς που είχαν σοβαρά δερματικά προβλήματα στο πρόσωπο. Γι’αυτόν το λόγο, η θεραπεία της δερμοαπόξεσης με διαμάντι ήταν “η ακριβή λύση” για πολλά χρόνια. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια το κόστος της θεραπείας έχει μειωθεί, κι έτσι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν πια να απολαύσουν τα πολλά της οφέλη!

Γιατί το Diamond Peel είναι η επόμενη θεραπεία που πρέπει να κάνεις!

Το Diamond Peel, γνωστό και ως δερμοαπόξεση, είναι μια θεραπεία στην οποία το δέρμα “ξύνεται” φυσικά, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται το νέο και φρέσκο στρώμα της επιδερμίδας που βρίσκεται από κάτω. Η άκρη του μηχανήματος που χρησιμοποιείται είναι γεμάτη με σκόνη από αληθινό διαμάντι, το οποίο σου δίνει την αίσθηση ότι τρίβεις στο πρόσωπό σου με μια τραχιά αλλά απαλή πετσέτα.

Η διαφορά του Diamond Peel με τις υπόλοιπες θεραπείες Peeling είναι ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως. Ακόμη και μετά από μία μόνο συνεδρία θα παρατηρήσεις τη λάμψη στο πρόσωπό σου!

Είναι το Diamond Peel επώδυνο;

Όχι. Η αίσθηση ενόχλησης κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι ελάχιστη και απόλυτα ανεκτή από τον ασθενή.

Είναι το Diamond Peel για μένα;

Το Diamond Peel είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία κατάλληλη για όλους όσους αναζητούν έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας στο πρόσωπό τους. Ακόμη περισσότερο όμως, η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι απαραίτητη για εκείνους που:

  • Έχουν βαθιές ουλές
  • Ακμή και σημάδια από σπυράκια
  • Σκούρα σημάδια και περιοχές στο πρόσωπο
Μετά τη θεραπεία, θα αισθανθείς ξανά τα μάγουλά σου να ροδοκοκκινίζουν και  θα απαλλαγείς από τα σημάδια της κούρασης  που ταλαιπωρούν την επιδερμίδα σου!

Και μετά τη θεραπεία, τι κάνω;

Όπως μετά από κάθε θεραπεία, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να αποφύγεις, όπως:

  • Την έκθεση στον ήλιο. Η επιδερμίδα σου θα είναι τόσο νέα και φρέσκια που θα χρειαστεί να την προστατέψεις από τις επιθετικές ακτίνες του ήλιου. Το αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας είναι απαραίτητο για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία.
  • Τις πολύ ισχυρές κρέμες προσώπου. Για τις πρώτες ημέρες θα προμηθευτείς μία ήπια ενυδατική κρέμα. Άλλωστε δεν θα χρειάζεσαι πια δυνατές κρέμες αφού το πρόσωπό σου θα είναι απαλό και όμορφα νεανικό.
  • Εάν χρησιμοποιείς make-up φρόντισε να είναι υποαλλεργικό και με απαλή υφή.

Που μπορώ να κάνω αυτή τη θεραπεία;

Στο Κέντρο Αισθητικής SilkenCare στο Μαρούσι! Κλείσε το ραντεβού σου μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και κάνε αυτή τη φανταστική θεραπεία μόνο με 40 ευρώ!

Δώσε στο πρόσωπό σου τη λάμψη και τη νεανικότητα που του αξίζει!