Χημικό Peeling: Είναι για μένα;

Οι πιο ... παράξενες συμβουλές για τη φροντίδα του προσώπου (που δεν έχετε ξαναδιαβάσει!)
Οι πιο … παράξενες συμβουλές για τη φροντίδα του προσώπου (που δεν έχετε ξαναδιαβάσει!)
January 4, 2018
Πρωτοποριακή θεραπεία με ένζυμα: Αδυνατίζει, συσφίγγει και βάζει τέλος στην κυτταρίτιδα!
Πρωτοποριακή θεραπεία με ένζυμα: Αδυνατίζει, συσφίγγει και βάζει τέλος στην κυτταρίτιδα!
February 26, 2018
Show all

Χημικό Peeling: Είναι για μένα;

Χημικό Peeling: Είναι για μένα;

Το χημικό peeling δεν είναι άλλο παρά η διαδικασία αφαίρεσης της επιφανειακής στοιβάδας του δέρματος που έχει καταστραφεί με τη χρήση ενός χημικού διαλύματος. Η διαδικασία αυτή έχει ως σκοπό να παράξει το δέρμα καινούρια επιδερμίδα, καλύτερης υφής. Ταυτόχρονα, υπάρχει διέγερση του δέρματος για να παραχθεί περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη.

Χημικό Peeling: Είναι για μένα;

Το χημικό peeling προσώπου βοηθά τα άτομα που έχουν κηλίδες, ρυτίδες, ουλές και πανάδες στο πρόσωπο καθώς και όσους έχουν ακμή ή χρωματική ανομοιογένεια στο δέρμα (δυσχρωμία). Μπορεί όμως το peeling να γίνει όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα όπως για παράδειγμα στο ντεκολτέ.

Ο στόχος του χημικού peeling είναι να απομακρυνθούν ουλές ή σημεία της γήρανσης καθώς επίσης να ανανεωθεί η επιδερμίδα. Η χημική ουσία χρησιμοποιείται για να βελτιώσει και να λειάνει την υφή του δέρματος αφαιρώντας τις κατεστραμμένες, εξωτερικές στοιβάδες.

Στο Κέντρο Αισθητικής SilkenCare εφαρμόζουμε μια σύνθεση χημικού peeling η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στην Ιταλία αλλά στην Ελλάδα είναι καινούρια.

Η συγκεκριμένη θεραπεία χημικού peeling έχει ως αποτέλεσμα την αναγέννηση ιστών, η οποία οφείλεται τόσο  στη χημική διέγερση που προκαλείται από τη συγκέντρωση των οξέων όσο και στη δράση των αντιοξειδωτικών παραγόντων. Το αποτέλεσμα είναι η εξαφάνιση των δυσχρωμιών της επιδερμίδας (π.χ. πανάδες), η ενυδάτωση της ενώ παράλληλα η θεραπεία έχει αντιγηραντική και βιο-αναζωογονητική δράση.

Δοκιμάστε τη θαυματουργή αυτή θεραπεία σε ένα σούπερ πακέτο προσφοράς 3 θεραπειών, με τη μία ΔΩΡΟ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *