Οι 7 κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς για τα Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα στο SilkenCare!
Χριστούγεννα στο SilkenCare!
December 20, 2017
Προτάσεις δώρων για τα Χριστούγεννα!
Προτάσεις για τα Χριστουγεννιάτικα σας δώρα!
December 22, 2017
Show all

Οι 7 κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς για τα Χριστούγεννα!

Οι 7 κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς για τα Χριστούγεννα!

Είτε ταξιδεύετε προς το σπίτι τα Χριστούγεννα είτε για κάποιο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με φίλους, με αυτές τις 7 συμβουλές ομορφιάς για τα Χριστούγεννα ένα είναι σίγουρο: θα λάμπετε!

Οι 7 κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς για τα Χριστούγεννα!

1. Μακιγιάζ

Τοποθετήστε τη σκιά ματιών πριν από οτιδήποτε άλλο. Μετά απλώστε το μέικαπ ή τη βάση σας. Με αυτόν τον τρόπο το μακιγιάζ σας θα είναι τέλειο.

2. Μαλλιά

Προτιμήστε τα απλά χτενίσματα που θα σας επιτρέψουν να διασκεδάσετε χωρίς να χαλάσουν τα μαλλιά σας. Ακόμη καλύτερα, μπορείτε να τα πιάσετε ψηλά.

3. Φωτεινά Χείλη

Χρησιμοποιήστε ένα ανοιχτό μολύβι χειλιών για να χρωματίσετε το περίγραμμα των χειλιών σας και μετά εφαρμόστε ένα  φωτεινό κρεμώδες κραγιόν ή λιπ γκλος.

4. Περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ

Το αλκοόλ αφυδατώνει και αφήνει το δέρμα γκρίζο, θαμπό και ξηρό.

5. Κουρασμένα Μάτια

Για να βεβαιωθείτε ότι τα μάτια σας δεν θα φαίνονται κουρασμένα μέσα στα Χριστούγεννα, κάντε τους ένα μασάζ. Ξεκινήστε από την εξωτερική γωνία του ματιού και συνεχίστε προς τα πάνω ανάμεσα στο φρύδι και το μάτι μέχρι να φτάσετε στην εσωτερική γωνία του ματιού. Επαναλάβετε και στο άλλο μάτι. Χρησιμοποιείτε μια καλή κρέμα ματιών κάθε μέρα. (Τηλεφωνήστε μας στο 211 0139 339 για να σας προτείνουμε τις καλύτερες κρέμες ματιών για τέλεια αποτελέσματα, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας!)

6. Επίπεδη Κοιλιά

Για να φορέσετε άφοβα το στενό σας φόρεμα, πιείτε άφθονο χυμό αλόης ή πάρτε κάψουλες μέντας. Έχουν και τα δύο καταπληκτικά αποτελέσματα.

7. Να περάσετε υπέροχα

Για να λάμπετε ακόμη περισσότερο, απολαύστε τις στιγμές σας όσο περισσότερο μπορείτε!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!