Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Μάθετε πώς θα απαλλαγείτε άμεσα!

Πράσινη Άργιλος: Ένα θαύμα για το πρόσωπό σας!
Πράσινη Άργιλος: Ένα θαύμα για το πρόσωπό σας!
November 16, 2017
Black Friday στο SilkenCare! Μάθετε πρώτοι τις SUPER προσφορές!!!
Black Friday στο SilkenCare! Μάθετε πρώτοι τις SUPER προσφορές!!!
November 20, 2017
Show all

Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Μάθετε πώς θα απαλλαγείτε άμεσα!

Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Μάθετε πώς θα απαλλαγείτε άμεσα!

Σου έχει συμβεί. Είναι Σάββατο βράδυ και στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη με το ολοκαίνουριο φόρεμα σου, ετοιμάζεσαι να βγεις να ξεσκάσεις από την εβδομάδα-κόλαση που πέρασες στο γραφείο …. Και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι τρίχες, τρίχες, τρίχες.

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι συχνό φαινόμενο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις Μεσογειακές χώρες κυρίως λόγω φυλετικής προδιάθεσης, γενετικών παραγόντων και υψηλού ποσοστού πολυκυστικών ωοθηκών.

Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Μάθετε πώς θα απαλλαγείτε άμεσα!

Το θέμα με την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ότι μπορεί να …. ξετρυπώσει σε διάφορα σημεία του σώματος μας – πρόσωπο, κοιλιά, μπικίνι, στήθος, πλάτη κ.α.- όπου και θα αναπτύσσεται συνεχώς. Οι έντονες τρίχες σε αυτά τα σημεία είναι αντιαισθητικές, ενοχλητικές και περιορίζουν την καθημερινότητα μας.

Ναι, υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι: αποτρίχωση με κερί, ξυράφι, βελόνα … Ωστόσο, μετά από λίγο τσουπ! βρίσκεσαι και πάλι μπροστά τους και αυτή τη φορά είναι – αν είναι δυνατόν! – ακόμη περισσότερες! Ποια είναι η λύση;

ΤΟ ΦΩΣ!

Το καθαρό, μονοχρωματικό, ενισχυμένο φως που είναι συγκεντρωμένο σε μια και μοναδική φωτεινή δέσμη laser!

Laser: Μυστήριο ή Σωτήριο;

Το laser είναι μια δέσμη φωτός που έχει τη δυνατότητα να απορροφάται επιλεκτικά από ορισμένα συστατικά του δέρματος (νερό, μελανίνη, αιμοσφαιρίνη) αναπτύσσοντας θερμότητα για να καταστρέψει τα κύτταρα της τρίχας.
Λόγω της υψηλής ενέργειας του laser, τα κύτταρα της τρίχας καταστρέφονται και η φωτεινή δέσμη προχωρά μέχρι τη ρίζα όπου και παρατηρείται η υψηλότερη συγκέντρωση μελανίνης, με αποτέλεσμα τη θέρμανση και την καταστροφή του θύλακα της τρίχας.

Σε κάθε περίπτωση, το Laser έχει κάτι το “μαγικό” και κουβαλάει χιλιάδες μύθους. Στην πραγματικότητα, όμως, στην ευρύτατη εφαρμογή του στην ιατρική υπολογίζεται ως η εύκολη, σύγχρονη, ανώδυνη και βεβαίως, αναίμακτη μέθοδος αντιμετώπισης δερματικών παθήσεων ή καταστάσεων, που στο παρελθόν ήταν αδύνατον ή δύσκολο να αντιμετωπιστούν.
Εφόσον οι παλμοί των σύγχρονων laser μπορούν να δράσουν ταυτόχρονα σε περισσότερους από έναν θύλακες κάθε φορά, οι συνεδρίες σε περιοχές με μεγάλη επιφάνεια όπως η πλάτη, οι ώμοι ή τα πόδια είναι σύντομες και δε διαρκούν πολύ.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης της τριχοφυΐας περιλαμβάνει εξελιγμένο λέιζερ Alexandrite και ένα σύνολο συνεδριών που εξαρτάται από τη διάρκεια του κύκλου της τρίχας και τον άνθρωπο.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, ενώ η επόμενη πραγματοποιείται μετά από σχεδόν ένα μήνα (ή σε κάποιες περιπτώσεις δύο). Σταδιακά, το μεσοδιάστημα μεταξύ των επισκέψεων μεγαλώνει (6-8 μήνες), ενώ οι τρίχες εξαφανίζονται ΟΡΙΣΤΙΚΑ μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας και η παρακολούθηση γίνεται πια μία φορά το χρόνο.

Ανακαλύψτε το Laser Alexandrite τελευταίας γενιάς στο SilkenCare, επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας και  απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα άμεσα!

Βρείτε σήμερα το πρόγραμμα που σας ταιριάζει!

*ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ: 6 Συνεδρίες Αποτρίχωση με Λέιζερ σε όλην την περιοχή του μπικίνι μόνο με 150 ευρώ!*