ΔΙΟΔΙΚΟ LASER

με 3 μήκη κύματος (755nm Alexandrite laser+ 1064nm long pulsed Nd: Yag laser+ 808nm Diode laser hair removal laser) συνδυάζει όλες τις τεχνολογίες LASER σε μία κεφαλή. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Η συνδυαστική δράση των 3 μηκών κύματος εκμηδενίζει την πιθανότητα πρόκλησης εγκαύματος στον ασθενή, ενώ το διπλό σύστημα ψύξης που διαθέτει κάνει τη θεραπεία ανώδυνη και ευχάριστη, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα.


Ηλεκτρική ή ριζική αποτρίχωση


είναι η τεχνική εισαγωγής λεπτής, αποστειρωμένης βελόνας στο θύλακα της τρίχας όπου διοχετεύεται στιγμιαία ραδιοσυχνότητα. Ο συνδυασμός θερμόλυσης και ηλεκτρόλυσης καταστρέφει τα αναγεννητικά κύτταρα του θύλακα της τρίχας με αποτέλεσμα την οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Είναι πολύ αποτελεσματική μέθοδος ανεξαρτήτως χρώματος τρίχας και δέρματος και ενδείκνυται για την αποτρίχωση μικρών περιοχών.

Αποτρίχωση με κερί


Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί προσωρινή μέθοδο απομάκρυνσης της τριχοφυΐας με σταδιακή μείωση της επανέκφυσης της. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την τρίχα επιλέγεται το κατάλληλο είδος κεριού όπως μέλι, τιτάνιο, χλωροφύλλη και αζουλένιο.